16 replies, 6 voices Last updated by  dryha 1 year, 10 months ago
  • Jaqui
    Participant
    @jaqui
    #269

    Bartošák byl potrestán DK za úmyslné shození masky.
    https://www.youtube.com/watch?v=WwMrnXt_6yQ
    Co vy na to? Chytáte dál i když se vám po zásahem puku odenpou z masky přezky?

    mik1
    Participant
    @mik1
    #271

    Když by se mi jen odepla přezka, tak probíhající akci dochytám, když by mi spadla maska, tak se přerušuje automaticky ihned. U nás ale platí, že zásah do masky se vždy přeruší, hlásí to jakýkoliv hráč a je jedno jestli vlastní obránce nebo soupeř. Pokud to není jen nějaký brnknutí třeba ze sražené přihrávky, kterýho si nikdo nevšimne. Na druhou stranu bych masku sám úmyslně z hlavy nezahazoval.

    dryha
    Participant
    @dryha
    #283

    tohle bych neudelal, uz jen ze me trefi strelec treba … spis to chce rvat na sudiho at prerusi ze prasklo neco.
    me se to stalo vloni, ani sem si toho nevsiml hned ale sudi jo a okamzite prerusil, tohle by meli proste rozhodci videt a resit

    mik1
    Participant
    @mik1
    #284

    Oni si to podle mě rozhodčí na neprofi úrovni hlídají, aby se při zápasu zbytečně něco nestalo. Vzpomínám si, jak dřív rozhodčí před každým zápasem zajel za golmanama a vždycky řekl, ať jsme v klidu, že si nás pohlídá a kdyby něco, ať hned signalizujeme problém…

    cerwi
    Participant
    @cerwi
    #527

    tohle se mi taky stalo, dostal jsem ránu do masky a povolili obě ty spodní přezky…. maska mi v tu ránu spadna před obličej (ne že by spadla na zem, ale prostě mi sjela, že jsem nic neviděl). Naštěstí to byla fakt rána, takže rozhodčí automaticky pískal. Ale asi bych nikdy takto masku sam nesundaval, co kdyby bu tam jeste nekdo vyslal nejakou zbloudilou strelu a trefil ho? Je to dost nezodpovendy jednani podle me 😉

    • This reply was modified 1 year, 11 months ago by  cerwi.
    mik1
    Participant
    @mik1
    #534

    Už za to dostal taky trest od disciplinárky.

    Jaqui
    Participant
    @jaqui
    #547

    Jo stačí si vzpomenout na Hrubce, kterýmu teda se sundáním masky pomohli projíždějící hráči, co dokáže zbloudilá rána.

    krof
    Participant
    @krof
    #568

    No, musím teda přispět svou troškou do mlýna. Chytal sem soutěžní zápas a protihráč mi průjezdem brankovištěm stáhl z ruky lapačku. Sedím na prdeli (neb jsem se tím „zákrokem“ roztáhl po celé bráně) mávám na rozhodčího rukou bez rukavice, on chvíli kouká a pak pískne (akce jela dál, ale fakt jsem čekal na písknutí)

    A teď paradox – dojel za mnou rozhodčí, omluvil se mi, že to neviděl a chvíli mu trvalo než rozlišil že na něj mávám bez rukavice.

    Dojel za mnou druhej rozhodčí a říká mi – no, pískli sme to, ale to že nemáš rukavici není důvod pro přerušení hry.

    Tak jsem si řekl – WTF?!

    cerwi
    Participant
    @cerwi
    #575

    tak je fakt, že když ztratí rukavici hráč tak se taky hra nepřerušuje, ale přece jenom u golmanan by to asi mělo být samozřejmostí.

    mik1
    Participant
    @mik1
    #581

    Kdyz bude rozhodci chtit tak to prerusi a z pohledu pravidel v tom nevidim problem, stejne jako muze prerusit, pokud se hrac po hitu nezveda.

    Btw. Pokud ti protihrac projede brankovistem a „sunda“ ti rukavici, je to spis i na vylouceni.

    dryha
    Participant
    @dryha
    #601

    presne tak, pokud ti hrac strhne rukavici tak se jedna o nedovolene braneni – hrac ktery telem nebo holi brani nebo prekazi brankari v brankovisti je udelen mensi trest
    protoze tam proste doslo jasne ke kontaktu a jedno jakemu, ikdyby nechtene je to faul stejne jako treba vysoka hul – hrac je odpovedny za hul

    mik1
    Participant
    @mik1
    #602

    Tohle přesně hráči nechápou, že když se zaparkují v brankovišti a ty kvůli tomu nemůžeš správně vyjet, projet brankovištěm, že to má být za 2 minuty…

    ondrasek
    Keymaster
    @ondrasek
    #605

    takto mi vcera podvrtli krcnu chrbticu a zhodili masku z tvare

    Jaqui
    Participant
    @jaqui
    #980

    Však, když to rozhodčí nepíská, řešíce to takhle….https://www.nhl.com/video/lundqvist-dislodges-net/t-277350912/c-42129103 😀

    mik1
    Participant
    @mik1
    #981

    Jj, jsem na ten zápas koukal a nevěřil jsem, že to fakt udělal 😀 .

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 17 total)

You must be logged in to reply to this topic.